Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, April 24, 2022

Vera e Fundit ( Son Yaz ) - Episodi 6 i Plote - Seriale turke me titra shqip

Subscribe ne kanalin tone ne yotube per te par episodet ne koh reale ---> https://www.youtube.com/channel/UCIGKZduAlmRk1SQP5lZsByQ 
 

Canan, i cili ka mësuar identitetin e vërtetë të Akgunit, është shumë i zemëruar me Selimin. Ajo kërkon që Selim dhe Akgun të largohen dhe derisa ta bëjnë ata vendoset në Emel me fëmijët. Tani Selimit i duhet të përballet me faktin se Canan ka hedhur edhe një herë hapin për divorc, ndërsa njëkohësisht është plotësisht i stresuar se operacioni në të cilin ishte përfshirë ishte një dështim total. Për të kthyer operacionin, Selim vendos të kalojë mbi barsin e drogës që e humbi në përpjekjen e parë, ai gjithashtu kërkon ndihmën e Akgunit. Sa i përket Akgün-it, ai është ende nën presion nga Soner për të ...


KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩

👉👉👉👈👈👈
SERVER 1

Ju kerkojm ndjes nese hapen reklama, nuk jan te vendosura nga ne. Faleminderit

SERVER 2

Ju kerkojm ndjes nese hapen reklama, nuk jan te vendosura nga ne. Faleminderit

SERVER 3

Ju kerkojm ndjes nese hapen reklama, nuk jan te vendosura nga ne. Faleminderit
Soon

No comments:

Post a Comment