Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Tuesday, April 19, 2022

Vera e Fundit ( Son Yaz ) - Episodi 2 i Plote - Seriale turke me titra shqip

Subscribe ne kanalin tone ne yotube per te par episodet ne koh reale ---> https://www.youtube.com/channel/UCIGKZduAlmRk1SQP5lZsByQ 
 

Selim dhe Akgun u zhvendosën në Zonën e Drejtësisë, përballë shtëpisë së Canan. Vetëm Altay nga familja Kara e mirëpret surprizën e Selimit, ndërsa Canan dhe Yagmur ndihen të mashtruar. Canan është shumë i inatosur me Selimin sepse e kupton që Selim nuk i respekton fare vendimet e saj dhe nuk e mban dot më zemërimin. Ajo i thotë Selimit se nuk do të luajë për të dhe se nuk do të gënjejë për të. Në ditën e parë të mbledhjes së tyre familjare, fëmijët do të mësojnë se do të divorcohen. Selim e kupton se nuk do të jetë e lehtë të bindë Canan këtë herë. Ai pyet nga...


KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩

👉👉👉👈👈👈
SERVER 1

Ju kerkojm ndjes nese hapen reklama, nuk jan te vendosura nga ne. Faleminderit

SERVER 2

Ju kerkojm ndjes nese hapen reklama, nuk jan te vendosura nga ne. Faleminderit

SERVER 2

Ju kerkojm ndjes nese hapen reklama, nuk jan te vendosura nga ne. Faleminderit

SERVER 3

Ju kerkojm ndjes nese hapen reklama, nuk jan te vendosura nga ne. Faleminderit
Soon

1 comment: