Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Saturday, April 16, 2022

Vera e Fundit ( Son Yaz ) - Episodi 1 i Plote - Seriale turke me titra shqip

Subscribe ne kanalin tone ne yotube per te par episodet ne koh reale ---> https://www.youtube.com/channel/UCIGKZduAlmRk1SQP5lZsByQ 
  Prokurori Publik Selim Kara merr një ofertë të papritur nga kreu i bandës së organizuar Selçuk Taskin, të cilin e arrestoi tetë vjet më parë. Selçuk Taskin do të dëshmojë në këmbim të mbrojtjes së djalit të tij Akgün Gökalp Taskin. Akgün Gökalp, një fishek i çmendur, duke ecur në gjurmët e babait të tij, i përfshirë me njerëz me të cilët nuk duhet të përfshihet, jeta e tij është në rrezik. Selim jeton i vetëm në Stamboll, i ndarë nga familja për shkak të profesionit. Nga ana tjetër, bashkëshortja e tij Canan, vajza Yagmur dhe djali Altay, kanë krijuar një jetë të ndarë nga babai në Izmir, Çesme...

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩





👉👉👉👈👈👈




SERVER 1

Ju kerkojm ndjes nese hapen reklama, nuk jan te vendosura nga ne. Faleminderit

SERVER 2

Ju kerkojm ndjes nese hapen reklama, nuk jan te vendosura nga ne. Faleminderit

SERVER 3

Ju kerkojm ndjes nese hapen reklama, nuk jan te vendosura nga ne. Faleminderit

No comments:

Post a Comment