Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, March 27, 2022

Zogu i hershëm ( Erkenci kuş) Eposodi 70 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 

Edhe pse teksa përpiqet të prezantojë projektin që i ngarkoi Xhani për kompaninë “Compass Sport” Sanemi kupton se gjithçka kishte ruajtur në laptop ishte fshirë, ajo ia del të bëjë një prezantim të mrekullueshëm. Xhani i jep fund lojës si miq, e puth Sanemin dhe i thotë se ajo është e dashura e tij..
Klikoni me posht Qe te shikoni Episodin e Plote ⇓⇓⇓⇓Na ndiqni në kanalin tonë në Youtube për më shumë episode Turkish series

No comments:

Post a Comment