Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, March 27, 2022

Zogu i hershëm ( Erkenci kuş) Eposodi 69 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 

Pasi Sanemi i thotë mamasë së saj se i duhet të punojë deri natën vonë në shtëpinë e Xhanit, znj. Mevkibe nuk duron dhe shkon atje të shohë se ç’po ndodh. Në shtëpinë e Xhanit janë mbledhur të gjithë punonjësit e kompanisë. Xhani i bën të ditur Sanemit se do ta bëjë ajo prezantimin e projektit të fundit. Më pas, z. Maks bën një festë ku fton edhe punonjësit e kompanisë “Ide të mrekullueshme”.
Klikoni me posht Qe te shikoni Episodin e Plote ⇓⇓⇓⇓Na ndiqni në kanalin tonë në Youtube për më shumë episode Turkish series

No comments:

Post a Comment