Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, March 27, 2022

Zogu i hershëm ( Erkenci kuş) Eposodi 68 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 

Sanemi vazhdon të dyshojë gjithnjë e më shumë për Emrenë, veçanërisht pasi ky i fundit e kërcënoi. Xhani cakton Sanemin për përgatitjen e afisheve për ditën e prezantimit të projektit në lidhje me kompaninë “Compass Sport”. Sanemi dhe Xhejxhej ndjekin Emrenë me mendimin se ky i fundit do të takohet me Ajlinën. Si është e vërteta?
Klikoni me posht Qe te shikoni Episodin e Plote ⇓⇓⇓⇓Na ndiqni në kanalin tonë në Youtube për më shumë episode Turkish series

No comments:

Post a Comment