Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, March 27, 2022

Zogu i hershëm ( Erkenci kuş) Eposodi 67 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 

I nervozuar nga refuzimi i Fabrit për të hequr dorë nga aksionet e kompanisë, Xhani shkon te zyra e tij. Pasi nuk e gjen atje, i thotë asistentes së tij se Fabri do t’ia paguajë shtrenjtë. Sanemi i thotë Emresë se është në dijeni të faktit që ai, Ajlina dhe z. Fabri po mundohen t’i bëjnë keq Xhanit.
Klikoni me posht Qe te shikoni Episodin e Plote ⇓⇓⇓⇓Na ndiqni në kanalin tonë në Youtube për më shumë episode Turkish series

No comments:

Post a Comment