Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, March 27, 2022

Zogu i hershëm ( Erkenci kuş) Eposodi 65 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 

Sanemi ngushëllon Lejlën për gjithçka po ndodh me Emrenë. Ç’do të ndodhë kur Xhani t’i rrëfejë Sanemit se di gjithçka për globin e dëborës dhe kamerën e fshehtë? Xhani do të bëhet xheloz për djaloshin e ri që shfaqet në kompani. Emre vazhdon përpjekjet e tij për t’u shkëputur nga Ajlina.
Klikoni me posht Qe te shikoni Episodin e Plote ⇓⇓⇓⇓Na ndiqni në kanalin tonë në Youtube për më shumë episode Turkish series

No comments:

Post a Comment