Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, March 27, 2022

Zogu i hershëm ( Erkenci kuş) Eposodi 63 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 

Emreja i kërkon falje Xhanit, i thotë se është penduar shumë për gjithçka ka bërë dhe i premton se nuk do ta gënjejë më kurrë në të ardhmen. Fushatën për reklamën e kompanisë “Compass Sport” e fiton Xhani, edhe pse Ajlina ia kishte shitur të dhënat e reklamës një kompanie tjetër. Xhani dhe Fabri debatojnë prapë në lidhje me aromën e parfumit. Xhani i jep dyfishin e shumës Fabrit që ai të heqë dorë.
Klikoni me posht Qe te shikoni Episodin e Plote ⇓⇓⇓⇓Na ndiqni në kanalin tonë në Youtube për më shumë episode Turkish series

No comments:

Post a Comment