Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, September 9, 2021

Zogu i hershëm ( Erkenci kuş) Eposodi 39 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 

Filmimet nuk shkojnë mirë, pasi aktori i përzgjedhur për reklamën nuk e bën mirë punën e tij. Për realizimin e reklamës përzgjidhet Osmani si aktor. Sanemi shkon në det, e bashkë me të edhe Xhani. Të gjithë befasohen kur i shohin të dy të bërë qull. Më në fund, Sanemi kupton se Xhani e pëlqen dhe pranon që të dalin bashkë, qoftë edhe për një ditë.
Klikoni me posht Qe te shikoni Episodin e Plote ⇓⇓⇓⇓Na ndiqni në kanalin tonë në Youtube për më shumë episode Turkish series

No comments:

Post a Comment