Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Wednesday, September 8, 2021

Zogu i hershëm ( Erkenci kuş) Eposodi 31 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 

Znj. Mevkibe thërret Xhanin në shtëpinë e saj që të vendosë se cilat gatime janë më të shijshme për kateringun që do të zhvillohet, ato të sajat apo ato të Ajsunit. Myzaferi, Ajhani dhe Xhejxheji janë shumë të angazhuar me mbledhjen e frutave nga toka. Gjatë filmimeve të reklamës, Emre shkon i shoqëruar me Lejlën. Mos po lind diçka me tyre?
Klikoni me posht Qe te shikoni Episodin e Plote ⇓⇓⇓⇓Na ndiqni në kanalin tonë në Youtube për më shumë episode Turkish series

No comments:

Post a Comment