Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, September 9, 2021

Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapimi) Episodi FUND 52 Pjs-1 Sezoni 2 - Seriale turke me titra shqip
Eda dhe Serkan shkojnë në shtëpi për të kaluar kohën vetëm dhe për të qëndruar në rrugë. Dhimbjet e lindjes së Edës fillojnë në pyll. Eda dëshiron që Serkan të lindë, dhe Serkan është i vendosur ta çojë në spital. Ndërkohë, të gjithë mblidhen në spital për arsye të ndryshme, Eda dhe Serkan nuk janë të vetmit.
KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩

👉👉👉👈👈👈
Server 1

No comments:

Post a Comment