Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Saturday, September 4, 2021

Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapimi) Episodi 51 Pjs-3 Sezoni 2 - Seriale turke me titra shqip
Shtatzënia e Edës ka arritur muajin e katërt. Ndërsa Serkan mezi pret të zbulojë gjininë e foshnjës, Eda i kërkon atij të qëndrojë si surprizë. Edhe pse Serkan pretendon të pranojë situatën, ai mobilizon të gjithë dhe gjithçka për të zbuluar gjininë e foshnjës sekrete nga Eda. Për Kiraz, kambanat e xhelozisë tashmë kanë filluar të bien.
KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩

👉👉👉👈👈👈
Server 1

No comments:

Post a Comment