Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Wednesday, August 25, 2021

Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapimi) Episodi 49 Pjs-3 Sezoni 2 - Seriale turke me titra shqip
Duke shitur aksionet e tij në Artlife, Serkan vendos të japë mësim në universitet për të bërë një fillim të ri, por përshtatja me mësimdhënien nuk do të jetë aq e lehtë sa ai e priste ... Për më tepër, Serkan keqkupton gjendjen e vazhdueshme të përgjumur dhe të shpërqendruar të Edës. Ai mendon se Eda e ka humbur interesin për të sepse e la arkitekturën. Sidoqoftë, prapa këtyre gjendjeve të Edës, ka një surprizë që do t'i bëjë ata të dy shumë të lumtur ..
KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩

👉👉👉👈👈👈
Server 1

No comments:

Post a Comment