Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Wednesday, August 25, 2021

Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapimi) Episodi 47 Pjs-3 Sezoni 2 - Seriale turke me titra shqip
Serkan vendos t’i propozojë Edës. Gjërat ndërlikohen pasi të gjithë në kompani dhe familje e marrin vesh. Ndërsa Serkan po bën përgatitjet, ai gjithashtu përpiqet ta fshehë atë nga Eda. Dhe keqkuptimet ndjekin njëri -tjetrin. Ndërkohë, Serkan, i cili mëson se babai i tij është Kemal, zemërohet shumë dhe nuk pranon të takohet me Kemalin. Por Cherry ka plane sekrete për t'i bashkuar ato.
KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩

👉👉👉👈👈👈
Server 1

No comments:

Post a Comment