Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Wednesday, August 25, 2021

Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapimi) Episodi 48 Pjs-3 Sezoni 2 - Seriale turke me titra shqip
Serkan dhe Eda më në fund u martuan. Lumturia tani është shumë afër, por Serkan nuk është ende i vetëdijshëm për të, por rrjedha e keqe në kompani do të bjerë në jetën e tyre si një bombë. Edhe pse Serkan bën më të mirën, sakrificat më të mëdha janë para derës. Dashuria do të jetë sakrifica më e madhe për Serkanin.
KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩

👉👉👉👈👈👈
Server 1

No comments:

Post a Comment