Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Saturday, August 28, 2021

Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapimi) Episodi 50 Pjs-2 Sezoni 2 - Seriale turke me titra shqip
Kur Serkan zbulon se Eda është shtatzënë, bota bëhet e tij. Tani i gjithë përqendrimi i tij është tek Eda dhe fëmija i saj. Sidoqoftë, kjo do të jetë sfiduese për Edën. Për shkak se Serkan ka frikë se diçka do të ndodhë me foshnjën e tij dhe Eda, ai do të shqetësohet shumë dhe do ta bëjë jetën të vështirë për Edën. Eda, nga ana tjetër, do ta fshehë shtatzëninë e saj nga të gjithë për momentin në mënyrë që askush tjetër të mos bjerë pas saj përveç Serkanit, por kjo do të çojë në një konfuzion më të madh.
KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩

👉👉👉👈👈👈
Server 1

No comments:

Post a Comment