Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Wednesday, August 25, 2021

Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapimi) Episodi 46 Pjs-3 Sezoni 2 - Seriale turke me titra shqip
Eda dhe Serkan duhet të pikturojnë një portret harmonik dhe të lumtur të çiftit në mënyrë që të dërgojnë Kiraz në një shkollë të mirë. Rivalët e mëdhenj kundër tyre nuk janë askush tjetër përveç Engin dhe Pırıl. Në fund të kësaj lufte të madhe që filloi me lojën, natyrisht, fituesja është dashuria. Serkan dhe Eda heqin të gjithë kufijtë mes tyre
KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩

👉👉👉👈👈👈
Server 1

No comments:

Post a Comment