Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, August 1, 2021

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 163 Seriale turke me titra shqipA do të mundet Ali të gjejë një zgjidhje për rastin e rrallë të fëmijës me probleme me duart? Çfarë do të thuhet mes tijj dhe doktorit të klinikës? Çfarë do të kërkojë Ezo nga nëna e saj?


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓

No comments:

Post a Comment