Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, August 26, 2021

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 170 Seriale turke me titra shqipFerman në gjendje të rëndë tenton të japë sinjale me shpresën që dikush do ta gjejë. Ali arrin ta gjejë atë dhe e dërgon menjëherë në spital. Por a do të mundet Ali t’i shpëtojë jetën atij? Po me Doruk çfarë do të ndodhë?


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓

No comments:

Post a Comment