Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, August 26, 2021

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 166 Seriale turke me titra shqipÇfarë po e mundon Vuslatin? Çfarë lidhjeje ka ajo me pacientin e shtruar në spital? Nazllë dhe Ali ndodhen në rrezik. Çfarë do të ndodhë me ta?


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓

No comments:

Post a Comment