Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, August 26, 2021

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 167 Seriale turke me titra shqipNazllë i ofron Ezos shoqërinë e saj dhe e fton atë për darkë. Si do të shkojë kjo mbrëmjë mes saj Nazllës dhe Aliut? Beliz i bën një deklaratë shokuese Fermanit. Vuslat qan me ngashërim pranë krevatit të mikut të saj të sëmurë. Kush është ai në të vërtetë?


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓

No comments:

Post a Comment