Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, August 26, 2021

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 165 Seriale turke me titra shqipAli dhe Nazllë kthehen në spital pas një operacioni të suksesshem. Një grua tenton të mbysë Nazllën. Kush është ajo dhe cila është arsyeja e kësaj urrejtjeje? Vuslat merr një lajm që do ta trishtojë atë…


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓

No comments:

Post a Comment