Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, August 1, 2021

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 162 Seriale turke me titra shqipNazllë arrin në kohë në ballo dhe arrin që kërcimin e parë ta bëjë me Aliun. Si do ta presë Ezo gjithë këtë? Çfarë do të kërkojë Vuslat nga Nazllë? Për ku janë nisur Ali dhe Ezo?


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓

No comments:

Post a Comment