Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Friday, July 9, 2021

Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapimi) Episodi 44 Pjs-3 Sezoni 2 - Seriale turke me titra shqip

Serkan është gati të bëhet baba, por nuk ka ide se si ta bëjë këtë. Ndërsa ai kalon sa më shumë kohë me vajzën e tij dhe mëson për vështirësitë e atësisë, ai gjithashtu kërkon të përmirësojë marrëdhëniet e tij me Edën. Nga ana tjetër, Eda po e ka të vështirë të mos humbasë në Serkan. Si mund t’i thotë jo kësaj dashurie, sidomos pasi gjeti dhomën e fshehtë të Serkanit? Ndërkohë, Ayfer dhe Aydan janë në ndjekje të kujdestarisë, pa dijeni se çfarë po ndodh midis Serkan dhe Eda. Por gjërat nuk do të shkojnë siç janë planifikuar nga askush ...
KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩

👉👉👉👈👈👈
Server 1

No comments:

Post a Comment