Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, July 15, 2021

Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapimi) Episodi 45 Pjs-1 Sezoni 2 - Seriale turke me titra shqip


Eda, Serkan dhe Kiraz filluan të jetojnë nën të njëjtën çati për një periudhë të caktuar kohe. Sidoqoftë, Serkan bën çmos që ta bëjë atë të përhershëm. Edhe pse Eda thotë se ajo pranon të jetojë së bashku për Kiraz, ajo është gati t’i dorëzohet dashurisë. Ndërsa të dy palët përpiqen të jenë një familje, atyre do t'u ndodhë një pengesë e papritur. Por kjo do t'i lidhë ata së bashku me lidhje më të ngushta ... Seriali, në kast; Përveç Kerem Bürsin dhe Hande Erçel, seriali përfshin shumë emra të suksesshëm si Neslihan Yeldan, Evrim Doğan, Anıl İlter, Elçin Afacan, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt dhe Sinan Albayrak Akın, Ahmet Efe Metekoğ .
KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩

👉👉👉👈👈👈
Server 1

No comments:

Post a Comment