Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, July 1, 2021

Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapimi) Episodi 43 Pjs-1 Sezonit 2 - Seriale turke me titra shqip

Serkan ka mësuar se Kiraz është vajza e tij, por ai mendon se nuk është gati të bëhet baba për të. Ky vendim i Serkan bën që Eda të përjetojë zhgënjim dhe zemërim të madh. Ndërkohë, Kiraz zhduket në ditëlindjen e saj. Edhe pse të gjithë janë mobilizuar për të gjetur Kiraz, nuk ka asnjë gjurmë të Kiraz. Eda ka frikë se mos i ka ndodhur diçka Kiraz. Ku është në të vërtetë qershia?
KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩

👉👉👉👈👈👈
Server 1

No comments:

Post a Comment