Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, July 18, 2021

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 153 Seriale turke me titra shqipAli ndodhet i shtrirë në spital i pavetëdijshëm. Ferman dhe Nazllë ndërkohë qajnë me ngashërim pranë tij. A do të ketë shpresa për sherimin e tij? A do të mund et Ferman të gjejë një zgjidhje që ta rikthejë atë përsëri pranë tyre?


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓

No comments:

Post a Comment