Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, July 18, 2021

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 149 Seriale turke me titra shqipA do të pranojë Doruk ofertën e Vuslatit për t’u bërë spiun i saj në spital? Ezo merr një letër nga Ali. Çfarë është shkruar në të? Si është gjendja emocionale e këtij të fundit? Ferman dhe Beliz përfshihen në një atentat me armë. Çfarë do të ndodhë me ta? Adil ndërkohë i jep një mësim të mirë Vuslatit…


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓

No comments:

Post a Comment