Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, July 18, 2021

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 148 Seriale turke me titra shqipCila do të jetë arsyeja e debatit mes Aliut dhe Nazllës? A do t’ia dalin me sukses Tanzhu dhe Adil në një operacion të vështirë të tyre? Ali tashmë ka filluar të shmangë Ezon pasi gjatë gjithë kohës është nën vezhgimin e mamasë së saj. Ali i rrëfen Adilit reth kërcënimeve që ai ka marrë nga Vuslat.


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓

No comments:

Post a Comment