Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, July 18, 2021

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 147 Seriale turke me titra shqipÇfarë do të kërkojë Vuslat nga Doruk? A do të mund t’i rrëfejë Ali Adilit atë çfarë atë e mundon? Çfarë do të thuhet mes Ferman dhe Ali? Vuslat ndërkohë kërkon nga Ali që të largohet një herë e përgjithmonë nga jeta e vajzës së saj.


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓

No comments:

Post a Comment