Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Saturday, July 3, 2021

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 139 Seriale turke me titra shqipAdil ka një lajm të bukur për asistentet e tij. Për çfarë bëhet fjalë? Çfarë do të kërkojë Ezo nga Ali? Sa i gatshem do të jetë ky i fundit të plotësojë dëshirën e saj? Tanzhu, Ferman dhe asistentet e tyre shohin rezultatin e përkryer të operacionit të tyre. I gjithë stafi i spitalit organizojnë një surprizë të bukur për largimin e Gylinit dhe Gyneshit. Por a do të largohen ata në të vërtetë?


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓

No comments:

Post a Comment