Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, July 18, 2021

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 146 Seriale turke me titra shqipÇfarë vendimi do të marrë Tanzhu në lidhje me pozicionin e ri të punës? Cili do të jetë komunikimi që Vuslat ka për 4 asistentet e spitalit që tashmë ajo drejton? Çfarë do të kërkojë ajo nga Ali? Çfarë po ndodh në marrëdhënien mes këtij të fundit dhe Nazllës?


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓

No comments:

Post a Comment