Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, July 18, 2021

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 155 Seriale turke me titra shqip



Beliz do të marrë goditjen e rradhës nga Vuslat, kur kjo e fundit ndryshon emrin e spitalit. Çfarë shkruhet në letrën që Adil i ka lënë Aliut? Ezo arrin të arratiset nga spitali psikiatrik. Ali i jep një lajm të mirë Belizit, tashmë egziston një mundësi që ata të shpëtojnë spitalin e tyre. Çfarë do të ndodhë më marrëdhënien e Aliut dhe Nazllës?


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓













No comments:

Post a Comment