Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, July 18, 2021

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 158 Seriale turke me titra shqipÇfarë do të dëgjojë Nazllë në një bisedë të Aliut? Selvi, Nazllë dhe Ali të dëshpëruar shkojnë dhe qëndrojnë në zyren e të ndjerit Adil. Gjithashtu dhe Beliz, Ferman dhe Tanzhu ju bashkohen atyre duke kujtuar momentet më të bukura që kanë kaluar me Adilin. Një njoftim i Vuslatit do t’i shokojë të gjithë…


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓

No comments:

Post a Comment