Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, July 18, 2021

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 157 Seriale turke me titra shqipCila do të jetë arsyeja e debatit kësaj here mes Ferman dhe Beliz? Nazllë dhe Ali pas kaq shumë kohësh kanë filluar të afrohen dhe të kalojnë kohë me njëri-tjetrin. Si do të pritet ky afrimitet nga Ezo?


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓

No comments:

Post a Comment