Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, July 18, 2021

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 160 Seriale turke me titra shqipCili do të jetë informacioni i rradhës që Doruk ka për Vuslatin? Ali shkon të darkojë me kolegët e tij. Si do t’i shkojë kjo mbrëmje atij? Çfarë komunikimi ka Ferman për Nazllën dhe Aliun?


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓

No comments:

Post a Comment