Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Saturday, July 3, 2021

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 138 Seriale turke me titra shqipÇfarë do t’i komunikojë Ferman Nazllës? Të gjithë doktorët, asistentet dhe infermieret po përgatiten për operacion plastik të vajzës së deformuar në fytyrë. A do të munden ata tg’ia dalin dhe kësaj here me sukses?


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓

No comments:

Post a Comment