Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, July 18, 2021

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 151 Seriale turke me titra shqipÇfarë informacioni ka Doruk për Vuslatin? Dy familjet në hasmeri më njëra-tjetren nxjerrin armët në mes të spitalit. A do të mundet Ali të parandalojë të ndodhë një tragjedi? Çfarë do të thuhet mes Adil dhe Vuslat?


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓

No comments:

Post a Comment