Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, July 18, 2021

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 159 Seriale turke me titra shqipSi do t’i shkojë Ezos dita e parë e punës? Doruk zihet ngushtë nga Vuslat. Çfarë do të kerkojë kësaj here kjo e fundit nga ai? Ferman dhe Tanzhu ndërkohë vazhdojnë “luftën” profësionale mes tyre. Çfarë do të kërkojë Ezo nga Ali dhe Nazllë?


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓

No comments:

Post a Comment