Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Saturday, July 3, 2021

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 136 Seriale turke me titra shqipA do t’ia dalë me sukses Ali në operacionin e tij të parë? Po Nazllë, Demir dhe Duruk si do ta kalojnë proven e tyre? Çfarë do të thuhet në mbledhjen e bordit të spitalit? Kush nga asistentet do të vazhdojë të qëndrojë në spital?


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓

No comments:

Post a Comment