Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Saturday, July 17, 2021

Kuzgun (me titra shqip) Episodi 5 - Seriale turke me titra shqipKuzgun shpëton nga flakët një nga depot e Rifatit. Kush do është përsoni që ka tentuar ta djegë atë? Për çfarë do të flasin Kuzgun dhe Dila? Kartal ndodhet në rrezik. Çfarë po i kanoset atij?
KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩

👉👉👉👈👈👈
Server 1

No comments:

Post a Comment