Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Saturday, July 17, 2021

Kuzgun (me titra shqip) Episodi 4 - Seriale turke me titra shqipÇfarë do të thuhet në takimin mes Dilës dhe Kuzgun? Ky i fundit shkon të përballet me Rifatin, njeriun përgjegjës të gjithë vuajtjeve të tij. Çfarë do të kërkojë Kuzgun nga ai? Kuzgun tashmë është shumë afer familjes së tij por nuk ka akoma guximin të përballet me ta.
KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩

👉👉👉👈👈👈
Server 1

No comments:

Post a Comment