Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Saturday, July 17, 2021

Kuzgun (me titra shqip) Episodi 3 - Seriale turke me titra shqipKuzgun kujton të gjitha vuajtjet që ai ka hequr për 20 vite me rradhë. Nga ana tjetër edhe Dila me lot në sy diskuton me babain e saj rreth të shkuarës së tyre. Kuzgun shkon të vizitojë varrin e babait të tij dhe një shënim mbërrin për të. Kush do të jetë përsoni që ai do të takojë? Çfarë do të zbulojë ai nga ky takim? Kuzgun tashmë në dijeni që Dila është dashuriia e tij e parë shkon të përballet me të. Si do të jetë takimi i tyre pas 20 vitesh larg njëri-tjetrit?
KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩

👉👉👉👈👈👈
Server 1

No comments:

Post a Comment