Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Saturday, July 17, 2021

Kuzgun (me titra shqip) Episodi 2 - Seriale turke me titra shqipDila sëbashku me Kuzgun hynë në një vend ku dëshirat e çdo përsoni hidhen në letër dhe varen në mur. Cila do të jetë dëshira e saj? A do të mund të kuptojë Kuzgun që ajo është dashuria e tij e parë? Nëna e Kuzgun me shpresë dhe me lot në sy vazhdon të presë pas 20 vitesh djalin e saj të zhdukur. Kuzgun dhe Dila ndodhen në rrezik…
KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩

👉👉👉👈👈👈
Server 1

No comments:

Post a Comment