Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, June 24, 2021

Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapimi) Episodi 42 Pjs-1 Sezonit 2 - Seriale turke me titra shqip
Ndërsa Serkan bën çmos për të rimarrë Edën, Eda e ka të vështirë të fshehë ndjenjat e saj. Eda fillon të vëzhgojë marrëdhëniet midis Serkan dhe Kiraz. Nëse e sheh që ka një lidhje mes tyre, ai do t'i shpjegojë Serkanit se ai është babai i Kiraz. Por Aydan dhe Engin e mësojnë të vërtetën shumë më herët. Pyes veten nga kush do ta mësojë të vërtetën Serkan?
KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩

👉👉👉👈👈👈
Server 1

No comments:

Post a Comment