Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, June 17, 2021

Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapimi) Episodi 41 Pjs-1 Sezonit 2 - Seriale turke me titra shqip

Ndërsa llogaria midis Edës dhe Serkan nga vite më parë del në dritë, këndi në Kiraz vazhdon. Sidoqoftë, të tjerët janë gati të zgjohen me sekretin e madh të Edës. Edhe pse Eda përpiqet të qëndrojë larg, Serkan do të bëjë çmos që ta fitojë Eda përsëri pas vitesh.
KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩

👉👉👉👈👈👈
Server 1

No comments:

Post a Comment