Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, June 10, 2021

Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 40 Pjs-2 Sezoni 2 - Seriale turke me titra shqipNe kete episod do te ndiqni 

Eda dhe Serkan, të cilët u ndanë rrugët pas sëmundjes së Serkan, takohen përsëri vite më vonë. Edhe pse dashuria e tyre për njëri-tjetrin është aq e freskët sa dita e parë, vitet kanë ndryshuar disa gjëra. Ndërsa dashuria vazhdon të trokasë në dyert e saj, ekziston një sekret i madh që Eda po i fsheh Serkanit ...
KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩

👉👉👉👈👈👈
Server 1

No comments:

Post a Comment