Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Friday, June 25, 2021

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 133 Seriale turke me titra shqipDuke menduar se po jetojne momentet e tyre të fundit, Ali dhe Ferman shprehin të gjitha ndjenjat e tyre. A do të mund të ulet në tokë avioni pa rrezikuar jetën e asnjë prej pasagjereve? Beliz ka një lajm aspak të mirë për Fermanin, ai tashmë duhet të bëjë një zgjedhje të vështirë mes asistenteve të tij…


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓

No comments:

Post a Comment