Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Friday, June 25, 2021

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 132 Seriale turke me titra shqipAli, Nazllë dhe Ferman asistojnë në lindjen e një gruajë në kushte tejet të vështira. A do të mund t’ia dalin ata të shpëtojnë dhe nënën dhe fëmijen? Ndërkohë gjendja në avion sa vjen dhe përkeqësohet…


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓

No comments:

Post a Comment